Öppna sinnen Startsida Om oss Medlemmar Bli medlem Kalender Arkiv Kontakt

Bli medlem i Öppna Sinnen!

Öppna Sinnen har mer än 250 medlemmar, kulturarbetare och kulturälskare inom alla upptänkliga områden. Som medlem ingår du i ett starkt och opolitiskt nätverk, en röst att räkna med när media, politiker och myndigheter behöver påverkas i angelägna frågor. Och när media, politiker och myndigheter själva söker råd eller svar på frågor inom vårt område.

Läs mer om Öppna Sinnen under ”OM OSS” och anmäl ditt medlemskap genom att betala 400 kr till Öppna Sinnens bankgirokonto 5427-8304. Kom ihåg att uppge avsändare! Kort efter att beloppet är registrerat på vårt konto sänder vi dig via e-post ett välkomstbrev och ditt personliga lösenord, vilket bekräftar ditt medlemskap. Med lösenordet kan du logga in på din personliga sida på www.oppnasinnen.org och presentera dig själv i både text och bilder.

OBSERVERA! Du kommer att få ett bekräftelsemail till den e-postadressen du registrerar dig med nedan. Om du inte får detta så har du antagligen skrivit in fel mailadress och måste registrera dig på nytt.

Välkommen till Öppna Sinnen!

* OBS - MYCKET VIKTIGT! *
Fyll i kontaktuppgifterna korrekt


 
 

Välj konstart / verksamhet:
Arkitektur

Bildkonst

Skulptur

Musik

Skriv ev. övrig text eller underkategori till din verksamhet:
STADGAR OCH AVTAL
Jag har läst och tagit del av stadgarna
Jag har läst avtalet på Öppna Sinnen och vill registrera mig
 
Efter registreringen kommer vi att se över och godkänna ditt medlemskap. Du kan därefter logga in och ändra samt komplettera ytterligare uppgifter såsom att ladda upp din profilbild och skapa galleri osv
   
 
   

Tillbaka

LOGIN FÖR MEDLEMMAR
Användarnamn:
Lösenord:
Visa tecken för lösenordEVENEMANG


Facebook